Welkom op mijn blog.
Leuk dat je nieuwsgierig bent naar mijn kaarten...
en fijn dat jullie zulke lieve en leuke reacties achterlaten

woensdag 5 oktober 2016

In the picture...tools


Het is weer de 5de van de maand, dat betekent een nieuwe In the Picture!
Dit keer staan de nieuwe tools centraal. Bij Joy!Crafts zijn er de afgelopen maand, verschillende nieuwe tools uitgekomen.  
Een handige nietmachine, een brushpen, een waterpen met een kwastje, een stempelliniaal, een schuurblokje, een lijmpistool, een blending tool, verstuivers, enz.

 

Hier heb ik gewerkt de envelop maker, het schuurblokje en het blending tool en een kerstkaart gemaakt. Stencil 6002/0555 kaartmodel vierkant is de basis. Op de middelste gedeelte is 4x met stencil  6002/0489 gewerkt en geplakt. Het kleine randje is eraf geknipt. Op deze rechthoekige basis stencils is gestempeld met prachtige kerst stempels, daarna is het randje (dit krijg je door het stencil even te 'embossen') bewerkt met groene en bruine inkt.De basis van de enveloppe is 18,1 cm bij 18,1 cm en de eerste lijn score je op 9,8 cm. Met de handige pons maak je hele mooie inkepingen en hoekjes om de enveloppe mooi af te werken.


De voorkant van de enveloppe is ook bestempeld en er is een mooi label opgeplakt. Zo kun je hem mooi weggeven bij een kerstpakketje!


Onder degene die een reactie achterlaten op het blog van Joy!Crafts, verloot Joy!Crafts een leuke prijs uit dit thema.

Laat in deze reactie weten met welke tool jij graag aan de slag zou willen gaan en maak kans op deze prijs, 10 oktober maken we de winnaar bekend!

Neem maar een kijkje op het blog van Joy!Crafts voor nog meer voorbeelden!

Fijn dat je langskomt op mijn blog, graag tot een volgende keer!

Vriendelijke groet,
Welmoed 

3 opmerkingen: