Welkom op mijn blog.
Leuk dat je nieuwsgierig bent naar mijn kaarten...
en fijn dat jullie zulke lieve en leuke reacties achterlaten

maandag 20 juni 2016

Stencils gevuld met...


Hebben jullie ze al gezien? Deze mooie nieuwe stencils van Joy!Crafts?


Door deze stencils meerdere keren uit te snijden kun je hele mooie variaties maken. Met het kleine vouw randje kun je ze aan elkaar bevestigen.
Hier is het stencil 4x uitgesneden, daarna is op het binnenste vierkant het sierlijke stencil neergelegd en ook uitgesneden. Nu heb je een mooie transparante binnenkant, waardoor je een heel sierlijk venster krijgt.


Om dit vast te kunnen maken aan elkaar, heb ik met vierkante stukjes sheet ( 4x  7cm-7cm) het binnenste vierkant van het grote stencil nog 4 x uitgesneden. Dit gaat een beetje moeilijk, je moet het meerdere keren door het stans apparaat draaien. Plak dit vast aan de achterkant van het randje en het mooie sierlijke vierkant plak je aan de voorkant op de sheet. Met kleine puntjes Alles lijm (6500/0215) kun je dit heel goed op elkaar bevestigen. Nu kun je eventueel ook de gehele binnenkant nog een beetje draaien...


Ik heb hier een klein glazen potje ingezet met heerlijke chocolaatjes. Hebben jullie ook ideeen ove mogelijke andere variaties?

Een fijne dag toegewenst en graag tot de volgende keer!
Vriendelijke groet,
Welmoed

2 opmerkingen: