Welkom op mijn blog.
Leuk dat je nieuwsgierig bent naar mijn kaarten...
en fijn dat jullie zulke lieve en leuke reacties achterlaten

dinsdag 15 oktober 2013

Joy!Crafts...

Sommigen van jullie hebben het misschien al 'gespot'... want het staat er nu echt!  Aan de zijkant op de bloglijst van het blog van Joy!Crafts..... onder Design Team: Mijn blog! Mijn naam! Is dat niet super! Samen met nog 8 andere dames, gekozen uit de DT Call. Vorige week hebben we een DT dag gehad, erg gezellig en leuk om elkaar zo beter te leren kennen. Het is een hele eer dat we voor dit mooie Nederlandse bedrijf, kaarten en creaties mogen maken met hun prachtige hobby materialen. Ik hoop dat we jullie, met onze voorbeelden, kunnen inspireren om zo leuke ideeën/creaties te kunnen maken. Wij hebben er enorm veel zin in....

Wens jullie een hele fijne dag!

Vriendelijke groet,
Welmoed

8 opmerkingen:

 1. Nog en keer van harte Welmoed en was leuk je te ontmoeten welkom to the club en benieuwd naar alles wat er komen gaat ,jij ook???

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd Welmoed, met jouw elegante stijl en gebruik van stansen ben je een heel goede voor het DT. Wens je veel plezier daarmee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd hoor,
  je hebt het verdiend !!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellig hoor !
  Ik had jouw blog ook al gevonden en jij de mijne zag ik.
  Jammer dat er donderdag niet meer tijd was om met elkaar te kletsen, maar dan doen we het toch gewoon via ons blog haha.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Welmoed ook langs deze weg nogmaals gefeliciteerd!!! Je maakt zulke mooie dingen, dus helemaal terecht dat je bent uitgekozen!
  Ik ben erg benieuwd wat voor mooie dingen je gaat maken!
  Groeten Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Welmoed,
  Nee ik had het nog niet gespot! Van harte Gefeliciteerd met je nieuwe DT en ongelooflijk veel plezier en we zien de mooie creaties met de mallen van Joy wel voorbij komen! Lieve groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat supergaaf voor je Welmoed, helemaal geweldig, veel succes en ben benieuwd wat voor moois je ons allemaal gaat laten zien.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lieve Welmoed, zo af en toe lukt het weer een beetje om te bloggen en wat ben ik blij verrast om te lezen dat jij ook bent gekozen in dit schitterende DT team!! Gefeliciteerd en natuurlijk heel veel succes! Helemaal verdient! Nog heel erg bedankt voor de lieve woorden die je steeds bij me achterlaat....zo ontroerend om te lezen hoe je met ons meeleefde!

  Liefs en groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen