Welkom op mijn blog.
Leuk dat je nieuwsgierig bent naar mijn kaarten...
en fijn dat jullie zulke lieve en leuke reacties achterlaten

donderdag 23 augustus 2012

Iets anders...

Challenge 23 van het liftchallengeblog is deze keer 'iets anders...', namelijk zoek een logo en gebruik dit als inspiratie voor je kaart! Moeilijk hoor....even over nadenken.... maar ik moest nog een jongenskaart maken en zo kwam ik bij het logo van deze 'kinder'held....
 
Superman....
Heb de kaart eenvoudig en strak gehouden, want dat past bij dit logo, vind ik. En de bloem lijkt toch wel een beetje op een explosie....?
Iedereen nog een fijne dag toegewenst!

Vr. gr. Welmoed

8 opmerkingen:

 1. Wat origineel! Erg mooi en leuk kaartje geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij heb jij ook een Silhouette of iets dergelijks? Want om dit logo te maken lijkt mij dat geweldig handig. En wat heb je het goed gedaan. De kaart is stoer en echt een jongenskaart. Bloem explosie... Hmmmm.... :):):) maar wel een mooi accent! Fijn dat je weer met ons meedoet, Welmoed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. goed gedaan zeg! echt een stoere kaart voor een jongen.
  groetjes
  Neline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig zeg. Superstrak, superstoer en de bloem vind ik er eigenlijk hartstikke goed bij passen. Ik vind het een topper!
  Dank je wel voor het weer meedoen Welmoed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt een heel herkenbaar logo gebruikt. Echt een leuke jongenskaart is het geworden. En wat is hij strak gesneden zeg, superrrrrmooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een ontzettend stoere en gave kaart! Met inderdaad een heeeel herkenbaar logo, hier hoefde ik niet lang over na te denken! groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En alweer zo'n mooie creatie. Ben wel heel benieuwd hoe je deze superrrrrrkaart gemaakt hebt ;). Ontzettend mooie gelijkenis met het logo, tof! Bedankt voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk en origineel kaartje, Welmoed. Een echt stoer jongenskaartje geworden zo!

  BeantwoordenVerwijderen